Още изгледи

Протокол за възстановяване на надбъбречните жлези

В наличност

20,00 лв.
ИЛИ

Бърз преглед

Консумирайте въглехидрати и протеини на принципа
на стратегическа ротация, за да отслабнете,
да балансирате хормоните си и да преминете от
състояние „под стрес“ към такова на проспериране.


Поръчайте сега с подарък карти за различните състояния, специално разработени от нашия екип. Картите ще ви помогнат по-лесно да постигнете състояние на проспериране и на на тях ще можете да си отбелязвате важните неща.

Детайли

Внимание!

Тази книга е в предравителна продажба. Излиза от печат на 30-ти октомври.
Всички поръчки ще се изпълняват на 30 и 31-ви октомври.

Очаквайте доставка в периода 31.10 - 2.11.2018г.


„Задължително четиво за тези, които напълняват и страдат от изтощение или стрес. Д-р Алън Крисчансън предлага семпла, но същевременно високоефективна диета за възстановяване на баланса, здравето и здравия разум!“ Синтия Паскуела, сертифициран клиничен нутрициолог

Години наред се опитвате да подобрите здравето си. Макар да полагате възможно най-много усилия, вашето тяло не ви сътрудничи. Пробвали сте множество режими на хранене и упражнения, но никой от тях не е помогнал. Експертите дават съвети, които обаче често са противоречиви. Някои казват: „Трябва да консумирате по-малко захар!“. Според други проблемът е, че прекарвате прекалено много време на закрито, седейки. Мнозина виждат причината за това положение в човешкия характер и обвиняват склонността на хората да си угаждат за болестите.

Повечето хора все още вярват, че телесното тегло е просто въпрос на консумираните калории спрямо тези, изразходени с упражнения. Приема се, че тези, които не могат да отслабнат, просто не полагат достатъчно усилия –  ядат твърде много, мързеливи са и вината си е тяхна. Много популярни лозунги, а също заглавия в списания и на книги отразяват този начин на мислене: „Яжте по-малко, движете се повече!“ или „Яжте това, а не онова!“.

Това мислене обаче не е актуалното или адекватното по отношение на голяма част от населението, но правилната информация е вълнуваща: настоящите изследвания показват, че какво нашите тела правят с храната, зависи от това дали се намираме в режим на проспериране, или в режим на оцеляване. Малък набор от жлези, наречени надбъбречни, е главният управляващ тези режими орган. Нашите надбъбречни жлези контролират превключвател, който ни кара да просперираме, тоест да изгаряме мазнините и да се чувстваме енергични, или просто да оцеляваме, което означава да складираме мазнините и да се чувстваме уморени. Преработените храни, замърсителите и притискащите ни житейски обстоятелства могат да ни вкарат в такъв режим на оцеляване. Макар при краткотрайни кризисни ситуации режимът на оцеляване да е много важен, ако останем твърде дълго в него, ние напълняваме, остаряваме по-бързо и умираме по-рано.

 

Протоколът за възстановяване на надбъбречните жлези предлага наистина различен режим на хранене, който не е с ниско съдържание на каквото и да било – консумацията на прекалено малко храна и твърде многото упражнения всъщност могат да доведат до напълняване. Храната е лекарството, не врагът.

 

Не само високият прием на въглехидрати може да повиши кръвната ви захар, но лисата на достатъчно въглехидрати, също. От тази книга ще научите истината за въглехидратите и как да преминете от режим на оцеляване в, такъв на проспериране. Как да се радвате на по-високи нива на енергия и добро настроение, всеки ден.

 

 

Характеристики

barcode Не г
Тегло: 800.00 г

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Вашето мнение за: Протокол за възстановяване на надбъбречните жлези

Как оценявате този продукт? *

 

★☆☆☆☆

★★☆☆☆

★★★☆☆

★★★★☆

★★★★★

Качество
Цена
Полезност

Ключови думи

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

Facebook Reviews

съдържание

Your Collections

Featured