Още изгледи

Протоколът Хашимото. 90 дневен план с който да обърнете тиреоидните симптоми да си върнете живота

В наличност

20,00 лв.
ИЛИ

Бърз преглед

„Където и да се намирате в пътуването си, искам да знаете, че нещата може да се подобрят и че вие ще се почувствате по-добре, стига да се ангажирате да поемете отговорност за собственото си здраве и да направите промени в живота си. Тази книга е първата стъпка.“


Д-р Изабела Уенц


Протоколът Хашимото е цялостното решение, което чакате – променете здравето си и започнете днес.

Детайли

Тиреоидит на Хашимото – най-бързо разрастващото се автоимунно заболяване в световен мащаб, което засяга щитовидната жлеза и кара тялото да атакува собствените си клетки. Според консервативните изчисления, в някакъв момент от живота си една на всеки пет жени ще бъде засегната от хашимото или друго увреждане на щитовидната жлеза. При това много от хората, които всекидневно изпитват симптомите (включително хронична кашлица, киселинен рефлукс, синдром на раздразненото дебело черво, алергии, упорита болка, косопад, замъгляване на мозъка и разсеяност) на това изтощаващо организма заболяване, може даже да не знаят, че страдат от него. Дори и при правилно поставена диагноза конвенционалната медицина е склонна да лекува хашимото с неефективни предписания на синтетичен хормон, като игнорира автоимунните аспекти на състоянието. Тази грешка променя живота на всички, борещи се със заболяването.

Има и по-добър начин за действие.

Фармацевтът д-р Изабела Уенц е диагностицирана с хашимото на 27-годишна възраст и познава последствията от болестта от първа ръка. Базиран на личния ѝ опит, работата ѝ с хиляди пациенти и дългогодишни проучвания, Протоколът Хашимото предлага една много необходима и достъпна промяна в начина на живот за откриване, лекуване и отстраняване на автоимунните увреждания, в които се корени болестта. Това е първата по рода си изчерпателна програма, която вече е помогнала на хиляди хора да обърнат хода на заболяването си в рамките на само 90 дни.

В книгата ще откриете:

  • бързата двуседмична програма за детоксикация, включваща храни, които да консумирате, и възпалителни храни, които да избягвате;
  • протоколите за подкрепа на черния дроб, възстановяване на надбъбречните жлези и балансиране на червата;
  • изчерпателни планове за самостоятелни изследвания и персонализирано лечение;
  • вкусни рецепти, успешни истории и други полезни материали.

 

Д-р Изабела Уенц, доктор по фармация, FASCP, е един от експертите пионери в областта на промените в начина на живот за лекуване на тиреоидита на Хашимото. Диагностицирана с тиреоидит на Хашимото през 2009 г., тя е посветила кариерата си на откриването на първопричините за автоимунните тиреоидни заболявания. Обучена като фармацевт, д-р Уенц решава да приеме промените в начина на живот като лична мисия в усилие да помогне на себе си и на други в същото състояние. През 2013 г. тя издава сама първата си книга, Тиреоидит на Хашимото: промени в начина на живот за откриване и отстраняване на първопричината, която става бестселър на Ню Йорк Таймс. Популярните ѝ програми включват персонални здравни консултации, Институт Хашимото, насочен към лекари и други практикуващи в сферата на здравеопазването, и дванайсетседмична програма за самостоятелна грижа.

Характеристики

barcode Не г
Тегло: 800.00 г

Мнения

Мнения на клиенти

Книга, която променя съдби Мнение на Даниела
Качество
Цена
Полезност
Уникална книга, уникално българско издание, а това всичко води до уникални лични резултати и живот без симптоми. (Публикувано на 12.07.2018)

Напишете своето собствено мнение

Вашето мнение за: Протоколът Хашимото. 90 дневен план с който да обърнете тиреоидните симптоми да си върнете живота

Как оценявате този продукт? *

 

★☆☆☆☆

★★☆☆☆

★★★☆☆

★★★★☆

★★★★★

Качество
Цена
Полезност

Ключови думи

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

Facebook Reviews

съдържание

Your Collections

Featured