Още изгледи

В наличност

18,00 лв.
ИЛИ

Детайли

Pau D’Arco е природен антибиотик, който помага при бактериални и вирусни инфекции (нос, уста, гърло). Смята се за ефикасно средство при хронични заболявания като миалгичен енцефаломиелит.

Прием: 1-2 пъти дневно по 1 таблетка половин час преди храна. При по-високи дози да се приема след консултация с лекар.

Използва се за лечение на рак, кандидоза, диабет, инфекции, повишена температура, грип, рани и предавани по полов път заболявания.

Pau D’Arco подпомага имунната система. Растението е с много богат състав. Неговите най-важни елементи са витамин С, бета-каротин, витамини B1, B2, ниацин, цинк, калций, кобалт, хром, фосфор, магнезий, калий, натрий, селен, силиций, желязо, антрахинон, белтъци и мазнини.

Активните вещества в кората на PauD’Arco са група хинини – нафтохинони, лапахол и бета-лапехенол. Съдържа също биофлавоноиди, карнизол, индоли и коензим Q.

Лабораторните изследвания показват, че лапахола и други съединения, които се откриват в Pau D’Arco могат да повлияят положително срещу рак.

Установено е, че бета-лапахон, един от компонентите на Paud’Arco, отслабва раковата клетка до пълното й физическо разрушение, стимулирайки процеса, известен като мастно окисление, който предизвиква отделяне на токсични молекули.

Pau D’Arco е мощен противогъбичен агент. Той съдържа няколко съставки – лапахол, ксилоидин и множество нафтохинони, които потискат растежа на кандидата.Често препоръчвано за лекуване на гъбички, бактерии и дори паразитни инфекции, лечението с Paud’Arco покрива широк диапазон от неразположения. Главно място заемат гъбичките Кандида (Candida Albicans), чийто извънредно бърз растеж предизвиква кандидоза също позната като гъбична инфекция. Първоначалните изследвания сочат, че лапахола, който се съдържа в Pau d’Arco, работи ефикасно и в двете посоки: антигъбично и антивирусно. Антисептичното (бактерицидно) действие се обяснява с това, че Paud’Arco предизвиква силен прилив на кислород в тъканите и по този начин подпомага унищожаването на много болестотворни бактерии, гъбички, паразити и вируси.

Лапахолът възпрепятства размножаването и развитието на грам-положителните (например стафилококи и стрептококи) и грам-отрицателните (ешерихия коли, ентеробактер) микроорганизми. Антивирусната активност на кората от мравчено дърво се дължи на нейните имуномодулиращи свойства, а противогъбичният й ефект е свързан с наличието на ксилодин, който заедно с лапахола подтиска размножаването на гъбичките в различните органи и тъкани. Противопаразитното действие на кората от мравчено дърво се изразява в способността й да подтиска размножаването и развитието на вътреклетъчните паразити.

Добавеният в продукта магнезиев лактат има допълващо основните функции на PauD’Arco действие. Магнезият е изключително важен за детоксикацията, необходима част от противогъбичното, антипаразитно, антибактериално и противотуморно въздействие. Широко известен е фактът, че микроорганизмите от изброените по-горе видове отделят обилно количество токсини (индол, скатол и др.). Тяхното неутрализиране и извеждане от организма (особено при активното участието на PauD’Arco) е подпомогнато от действието на магнезия. Допълнително магнезият допринася за поддържането на здрава имунна и ендокринна система, стимулира ензимните функции, ефективната мускулна функция, здравината на костите и т.н.

Показания:
гъбични и паразитни заболявания;
туморни заболявания;
простатити, полипи на пикочния мехур, гинекологични заболявания;
сърдечна недостатъчност, атеросклероза;
респираторни заболявания (остра респираторна вирусна инфекция, грип);
остри белодробни заболявания (трахеит, бронхит, пневмония);
гастрит, язва на стомаха и дванадесетопръстника, холецистит;
желязодефицитна анемия;

За оптимални резултати при лечение на кандида се препоръчва комбинация с биорезонансна терапия в DetoxCenter.

Противопоказания: Не се препоръчва по време на бременност. Да се съхранява на сухо и хладно място, недостъпно за деца. Да не се превишава препоръчителната дневна доза. Да не се използва като заместител на разнообразното хранене.

Състав: Две таблети Pau D`Arco съдържат 1000 мг мравчено дърво, 200 мг магнезиев лактат; Помощни вещества: емулгатори: микрокристална целулоза, магнезиев стеарат;
Нето тегло опаковка: 43.20 гр

Характеристики

barcode не е налично г
Тегло: 44.00 г

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Вашето мнение за: Пау Д`Арко 60 бр. таблетки

Как оценявате този продукт? *

 

★☆☆☆☆

★★☆☆☆

★★★☆☆

★★★★☆

★★★★★

Качество
Цена
Полезност

Ключови думи

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

Facebook Reviews

съдържание

Your Collections

Featured