Още изгледи

В наличност

12,90 лв.
ИЛИ

Бърз преглед

Бихте ли искали да имате повече фокус и да постигате резултати по-бързо?


Чувствате ли се понякога претоварени и разочаровани от това, че полагате усилия, но не напредвате към вашите цели?


Има начин, с който да изградите ментална нагласа, с която да се движите бързо към вашите големи цели.

Детайли

В тази книга Александър Николов показва стъпките и стратегиите, които той лично е приложил и които са му помогнали да трансформира своя живот: от това да изпитва страх да предприема нови начинания и дори да се пусне по водна пързалка, до това да изгради печеливш 6-цифрен бизнес с много свободно време за себе си и да скочи с парашут от 3500 метра. Тези стратегии са помогнали на стотици хора – клиенти в неговите коучинг програми и участници в неговите семинари – да удвоят бизнеса си за рекордно кратко време и да променят живота си като го изградят така, както го искат.

 

В книгата „Нагласа за резултати“ Александър показва всички стратегии, които са част от неговия ежедневен начин на живот. Съветите му, които идват от неговия личен опит и от работата му с негови клиенти, са приложими не само за собственици на бизнес, но и за всички други сфери на живота. Александър е изградил книгата като практически наръчник, с който стъпка по стъпка и вие да направите промени и да настроите мозъка си така, че да ви движи към вашите големи цели: така че да живеете живота си пълно и в изобилие.

 

Александър Николов е бизнес консултант и коуч, създател на Формулата от 7 стъпки за бизнес растеж и автор на книгата „Бизенес растеж“. Той помага на собствениците на малък бизнес да постигат ръст на своя бизнес, да печелят повече пари и да имат повече свободно време. Александър е вдъхновяващ лектор и е отдаден да помогне на хиляди бизнес собственици по света да променят своя бизнес и своя живот. Научете повече на www.DoubleYourBusiness.bg

 

Характеристики

barcode Не г
Тегло: 250.00 г

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Вашето мнение за: Нагласа за резултати

Как оценявате този продукт? *

 

★☆☆☆☆

★★☆☆☆

★★★☆☆

★★★★☆

★★★★★

Качество
Цена
Полезност

Ключови думи

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

Facebook Reviews

съдържание

Your Collections

Featured