Още изгледи

В наличност

4,49 лв.
ИЛИ

Бърз преглед

Кокосовата захар се прави от нектара на кокосовите палми. Извлича се не от плодовете, а от цветовете: те се срязват и полупрозрачният сок, който започва да тече, се събира в бамбукови контейнери. След това течността се нагрява, за да се изпари водното съдържание (което е около 80%). Образува се плътна маса, подобна на гъст сироп, който след охлаждането се разбива на кристали или гранули.
Кокосовата захар има изключително нисък гликемичен индекс (35), което означава, че организмът освобождава постепенно постъпилата енергия, без скокове и спадове в нивата на кръвната захар.
По сладост кокосовата захар се доближава до кафявата (тръстиковата), но има лек карамелен привкус.

Детайли

Кокосовата захар има изключително нисък гликемичен индекс (35), което означава, че организмът освобождава постепенно постъпилата енергия, без скокове и спадове в нивата на кръвната захар. По сладост кокосовата захар се доближава до кафявата (тръстиковата), но има лек карамелен привкус.

Характеристики

barcode Не
Тегло: 0.00

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Вашето мнение за: Кокосова захар

Как оценявате този продукт? *

 

★☆☆☆☆

★★☆☆☆

★★★☆☆

★★★★☆

★★★★★

Качество
Цена
Полезност

Ключови думи

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

Facebook Reviews

съдържание

Your Collections

Featured