За дома

6 обекта

на страница

Табличен изглед  Списък 

Задай в низходяща посока
 1. Щастлива и красива бременност като моята

  11,90 лв.
  Щастлива и красива бременност като моята Десислава Николова Не ми отне много време, за да разбера, че едно от основните неща, които искам през периода на бременността, е да съм прекрасна, щастлива и доволна от себе си. Работех, тренирах, хранех се добре, живеех пълноценно, анализирах се, общувах с много хора и накрая стигнах до извода, че ключът за резулта-тите, които исках да постигна, е в самата мен и съм на прав път. Десислава Николова Научете още
 2. Перфектното меню

  21,17 лв.

  Перфектното меню ще ви покаже, как с минимум усилия, да станете кулинарна звезда! Открийте повече от 100 лесни и вкусни рецепти, които ще приготвите за максимум 20 минути. Подходът стъпка по стъпка и невероятните графики правят рецептите приятни и лесни за изпълнение. А вдъхновяващите идеи за апетитни изкушения, ще ви доставят наслада всеки ден и по всяко време.

  Научете още
 3. Дарът на трудностите

  13,95 лв.

  Разочарование. Несигурност. Объркване. Страх за бъдещето. Колко често тези чувства ни връхлитат и ние се огъваме под тях, едва понасяйки тежестта на битието. Спънките и проблемите ни дебнат и предизвикват на всяка крачка. Но има начин да се справим с тях. Нещо повече - можем да ги превърнем в шансове и възможности.
  Много велики мъже и жени са го правили. Някои от тях, като Юлисис Грант, Джон Рокфелер, Амелия Еърхарт и Стив Джобс не са блестяли с изключителни дарби и не са били любимци на съдбата. Но изправени пред неразрешими ситуации, всички те са намерили своя път към успеха, опирайки се на един принцип, формулиран преди повече от 18 века от римския император Марк Аврелий: Препятствията пред действието стимулират действието. Този подход към предизвикателствата работи безотказно, а всички, които са го прилагали, са излизали от битките като победители.
  И така, запознайте се с даровете на трудностите.

  Научете още
 4. Островът от предишния ден

  16,92 лв.

  Това е третият роман на световноизвестния италиански писател и културолог Умберто Еко. След "Името на розата" и "Махалото на Фуко" той отново показва рядката способност да прониква във всевъзможни географски, исторически и идейни пространства, да постига магическо съчетание на свещени текстове и старинни трактати, на философски прозрения и хумор.

  Научете още

6 обекта

на страница

Табличен изглед  Списък 

Задай в низходяща посока