Книги

Продукти 1 до 10 от общо 40

на страница
Страница
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Табличен изглед  Списък 

Задай в низходяща посока
 1. Хранене на бебета и малки деца

  23,00 лв.
  Хранене на бебета и малки деца Автор: Джудит Уилс Вдъхновения Най-препоръчваната от българските педиатри книга за захранване и детско хранене! Дайте на детето си най-добрия старт в живота – това е вашият пътеводител за здравословно, вкусно и безпроблемно захранване и хранене на деца от 0 до 6 години. Научете още
 2. Излекувай тялото си

  10,00 лв.

  Мисловните модели, причиняващи заболяванията на тялото и психологическите техники за тяхното изцеление.

  Авторката е водеща фигура в движението Нова Епоха, световноизвестна като един от големите духовни лечители на нашето време. Прекарала тежко детство и пълен с перипетии живот, съдбата и е пример за това, че и най-тежката трагедия може да има щастлив обрат.

  Научете още
 3. Излекувай живота си!

  16,00 лв.

  Да се освободим от миналото и да простим - пътят на изцелението.

  "Излекувай живота си" е практически наръчник, проверен от милиони хора по света, за преодоляване на отрицателните емоции и отрицателното мислене - основните причини за заболяванията на тялото. Книгата съдържа оригинален списък на възможните причини за най-разпространените заболявания - от настинка и грип до рак и СПИН. Като решение на здравните проблеми авторката предлага система за самоконтрол на ума и лечебни модели на положителното мислене.

  Научете още
 4. Всичко е наред

  18,00 лв.

  Излекувай тялото си, с помощта на медицина, утвърждения и интуиция.

  • Как да се лекувам?
  • Как да развия собствена лечителска сила?


  Невероятната техника за самолечение на Луиз Хей отговаря на тези въпроси от 30 години. Милиони хора са развили собствени методи за положително мислене, използвайки нейните утвърждения.

  Научете още
 5. Излекувай ума си

  18,00 лв.

  Луиз Xeй (1926 - 2017), автop на cвeтoвния бecтceлъp "Излeкувай живoта cи", e лeктop и учитeл пo мeтафизика, c над 50 милиoна пpoдадeни книги пo цeлия cвят. B пpoдължeниe на пoвeчe oт 30 гoдини тя e пoмoгнала на хopата да pазкpият и ocъщecтвят пълния cи пoтeнциал на coбcтвeната cи твopчecка cила за личнocтнo pазвитиe и cамoлeчeниe. Гocтувала e в шoутo на Опpа Уинфpи и мнoгo дpуги тeлeвизиoнни и pадиoпpeдавания в САЩ и чужбина.

  Научете още
 6. 14 000 неща, за които да бъдеш щастлив

  14,95 лв.
  Описание
  Най-голямата колекция от малки удоволствия.
  Необикновен, завладяващ и неустоим списък от всички онези неща, които ни правят щастливи. Предмети, места, мисли, празници, песни и филми, любими ястия... Отгърнете тази книга на произволна страница и ще намерите поне няколко причини да се усмихнете. Потопете се в чудния каталог на щастието на Барбара Ан Кипфър, преоткрийте поезията в живота си, научете за по-малко познатите неща с любимата си уеб търсачка и вижте отново света с очите на дете.
  Научете още
 7. Събуди се и живей!

  10,00 лв.

  Една книга, която ще ви помогне да направите промените в живота си, които да го подобрят.

   
  Какво бихте направили, ако знаете, че е невъзможно да се провалите?
   
  Според Дороти Бранд ние живеем много под нивото, на което сме способни, а често решенията на проблемите са пред очите ни. Оказва се обаче, че една съвсем проста формула може да промени отношението ни към света – да действаме така, сякаш е невъзможно да се провалим.
  Авторката споделя 12 дисциплини за промяна в положителна посока, като в основата стои справянето с естествената готовност на човек да саботира собствения си напредък. Според нея „енергията и усилията, които хвърляме, за да реализираме неуспехите си, биха могли да ни донесат сигурен успех“.
  Научете още
 8. Дарът на трудностите

  13,95 лв.

  Разочарование. Несигурност. Объркване. Страх за бъдещето. Колко често тези чувства ни връхлитат и ние се огъваме под тях, едва понасяйки тежестта на битието. Спънките и проблемите ни дебнат и предизвикват на всяка крачка. Но има начин да се справим с тях. Нещо повече - можем да ги превърнем в шансове и възможности.
  Много велики мъже и жени са го правили. Някои от тях, като Юлисис Грант, Джон Рокфелер, Амелия Еърхарт и Стив Джобс не са блестяли с изключителни дарби и не са били любимци на съдбата. Но изправени пред неразрешими ситуации, всички те са намерили своя път към успеха, опирайки се на един принцип, формулиран преди повече от 18 века от римския император Марк Аврелий: Препятствията пред действието стимулират действието. Този подход към предизвикателствата работи безотказно, а всички, които са го прилагали, са излизали от битките като победители.
  И така, запознайте се с даровете на трудностите.

  Научете още
 9. Натурална козметика приготвена у дома

  16,99 лв.

  Да поверим грижата за красотата на природата и ръцете си

  „Натурална козметика, приготвена у дома“ е уникална колекция от 150 напълно естествени натурални рецепти, които ще ви помогнат да разкрасите своето лице, коса, тяло, мигли. Освен това ще ви дадат много решения за трудните ситуации в ежедневието като например как да облекчите мускулните болки след тежка тренировка или изгарянията след прекаляване със слънчевите бани на плажа, както и още много други.

  Научете още
 10. Диворастящи суперхрани от българската природа

  19,00 лв.

  Терминът „супер храни” е въведен от Аарън Мос през 1998 година. Съществуват много теории какво точно означава понятието

  и кои точно храни включва. От тогава, та до днес

  се захласваме по различни продукти с екзотични имена,

  които ни предлагат щедро специализираните магазини и щандове.

  И сме слепи за българските супер храни – а те са до нас –

  в планината, по ливадите, в нашите гори и край морския ни бряг...

  Научете още

Продукти 1 до 10 от общо 40

на страница
Страница
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Табличен изглед  Списък 

Задай в низходяща посока