Още изгледи

В наличност

38,00 лв.
ИЛИ

Бърз преглед

Формулата на Gluten Control е създадена,за да подпомага смилането на протеини(глутен, казеин и др.), предизвикващи алергии и стомашен дискомфорт.


Естествените, растителни капсули се приемат след хранене и трябва да се съхранява в подходящи за хранителна добавка условия(сухо и хладно място).
Таблетките Gluten Control не могат да заместят разнообразното и правилно хранене. 


Детайли

Глутен и други вредни и трудни за разграждане, причиняващи стомашни и други здравословни проблеми се съдържат в почти всички храни, които консумираме. Дори да спазвате строга безглутенова диета, можете да срещнете...

ВНИМАНИЕ - ГЛУТЕН В БЕЗГЛУТЕНОВИТЕ ХРАНИ!
За съжаление дори към храните, които не съдържат глутен в естествения си състав биват добавяни глутенови продукти за пълнеж, вид, издръжливост, а понякога и с цел печалба. Могат да се дадат множество примери за злоупотреба с глутен и глутенови храни, като един от най-фрапантните е "соев сос", който се прави с 40% соя и 60% пшеница! За хилядите стабилизатори, оцветители и овкусители е излишно да се коментира! 

Когато говорим за глутен и казеин, ние говорим за сложни молекули, трудни за асимилиране от организма и можещи да доведеат до редица стомашни, а впоследствие и други проблеми. 

Амилаза, глюкомилаза и целулаза спомагат за справянето с глутеновата непоносимост на организма, което е всъщност неправилно смилане на въглехидрати.

Gluten Control помага на вашия организъм да се справя с всички тези предизвикателства, оставайки здрав. А какво по-хубаво от здравето?

Нека видим някои технически подробности за Gluten Control на Хербамедика:

Характеристики

barcode 380201611152
Тегло: 0.00

Мнения

Напишете своето собствено мнение

Вашето мнение за: Gluten Control / Глутен контрол

Как оценявате този продукт? *

 

★☆☆☆☆

★★☆☆☆

★★★☆☆

★★★★☆

★★★★★

Качество
Цена
Полезност

Ключови думи

Кл. думи за продукт

Използвайте празно място за разделяне на ключови думи. Използвайте единични кавички (') за фрази.

Facebook Reviews

съдържание

Your Collections

Featured