1 обекта

на страница
Задай в низходяща посока
Захарта, аспартама, глюкозо-фруктозния сироп, захарина присъстват в почти всеки продукт на съвременната хранителна индустрия.----
Posted in Новини By Веси
Кокосовото дърво е член на семейство палмови. Достига 30 метра височина и е с големи, перести листа с дължина от 4 до 6 метра. Кокосът започва да дава плодове на възраст около 6 до 10 години.----
Posted in Новини By Веси
Естествени, натурални подсладители – кленов сироп, фурми, ксилитол. Какво знаем за тях? Какво съдържат? По-добри ли са за нашето здраве, отколкото бялата захар? Как можем да ги използваме?----
Posted in Новини By Веси
Пуканките, приготвени в домашни условия, без добавени сол и хидрогенирани мазнини и без използването на микровълнова печка, всъщност са доста полезни и вкусни. Зрънцата за пуканки са малки и кръгли, които при излагане на по-висока температура изтласкват съдържащата се в тях влага и образуват любимите ни пуканки.----
Posted in Новини By Веси
Сусамовият тахан се получава от смилането на сусамови семена. Светлият на цвят сусамов тахан е получен от белени сусамови семена, а тъмният на цвят – от небелени. Има кашеста, полутечна консистенция. При отваряне на буркан със сусамов тахан, обикновено мазнината от сусама е най-отгоре. При разбъркване тахана поема мазнината. Ако бурканът престои, мазнината отново се отделя. Сусамовата мазнина е подобна на слънчогледово олио или зехтин.----
Posted in Новини By Веси

1 обекта

на страница
Задай в низходяща посока