За нас

about-usimage

 

 

Вдъхновения natural shop е здравословното място от нов тип. Той отговор на повече от 10 години личен опит, търсения и обучения.

Вдъхновения natural shop е мястото където здравословното и вкусното се срещат в една неповторима и запомняща се комбинация.

Искрено вярваме, че можем да се храним вкусно без да правим компромис с качеството и вкуса. И всеки ден го доказваме с работата си. Специално за вас направихме, най-качествения подбор на био и натурални продукти – следим всички съставки и тестваме лично всеки продукт.

Имаме високи изисквания за това какво трябва да представлява храната, като основното ни изискване е тя да е храна, а не синтетика, която слагаме на масата у дома, за това как трябва да бъде обслужван един клиент във всеки един магаизн и за това какъв трябва да е животът ни – вдъхновяващ, зареждащ, енергичен и усмихнат.

Събрахме всички тези идеи и изисквания в нашето любимо място Вдъхновения Natural Shop био магазин, сладкарница, и кетъринг, където работим с подбрани български производители и вносители. Слагаме само качествени продукти на рафта! Следим качеството да е и на достъпна цена.

Помагаме на нашите клиенти и приятели с рецепти, препоръки и съвети как да извлекат максимума от вкуса и аромата на продуктите, котито могат да намерят при нас, без да правят компромиси в качеството.